Sociaal democraten …. VS …. VS …. Europa

We horen en we zien dagelijks in de gazet of op den tv, waar de Terroristen zitten en wie er massavernietigingswapens zou kunnen hebben. De VS en Europa staan op dezelfde lijn, die verdachte landen moeten hun massavernietigingswapens ( voor zover ze die hebben en kunnen gebruiken) vernietigen. Europa, dus ook de Sociaal democratische (socialistische) leiders.

De niet verdachte zogeheten democratische landen: de VS, Frankrijk, England , Belgie, Duitsland, China, Rusland en Israël moeten hun massavernietigingswapens die zij produceren en of in voorraad hebben niet vernietigen..

De VS alleen beschikt over 45000 nucleaire kernkoppen die permanent en onmiddellijk ter beschikking zijn in de VS en Overzee.Voor de Socialistische leiders in Europa is er geen vuiltje aan de lucht en dit ondanks het feit dat zij over de middelen beschikken om iets te gaan doen. Zoals: de mensen mobiliseren op grond van open discussies binnen en buiten de partij over, moeten er landen zijn die wel massavernietigingswapens hebben? Voor een normaal mens kan het niet anders zijn dan, neen.

Dus verenig iedereen die hiermede akkoord gaat om op straat te komen met als ordewoord: GEEN MASSAVERNIETIGINGSWAPENS OP DEZE WERELDBOL IN GEEN ENKEL LAND zonder Ja …. maar’s of enig ander soort compromis.

Wanneer gaan de socialistische leiders eens afstappen met het verdedigen van hun persoonlijke (tijdelijke ) belangen, en dit ten koste van de gewone mens die hiervoor betaalt als belastingsbetaler en al die mensen die zich wel hebben verzet (en vermoord werden) of nu nog verzetten tegen de "Wereld van vandaag" , die geworden is wat hij is, dank zij de medewerking van diezelfde Socialistische leiders.

Met kookboeken te schrijven of smeergeld te aanvaarden voor helikopters zal het niet gaan ook niet met geld te verbranden, natuurlijk voor de VS en de Belgische regeringen zijn " dit soort bezigheden " van de socialistische leiders wel aanvaardbaar, als beloning blijven ze Ministerposten bekleden

Etienne Heyndrickx

(Uitpers, nr. 49, 5de jg., januari 2004)

(Visited 1 times, 1 visits today)
Deel dit artikel

Visited 30 Times, 1 Visit today