Humanitaire acties!

Eind 1998 beslist de Belgische regering om voor 2,3 miljard frank onbemande vliegtuigjes te kopen , de B-Hunter, bij ISRAEL AIRCRAFT INDUSTRIES.

Deze onbemande spionnen kunnen dag en nacht foto’s nemen en doorsturen naar een ontvanger op grond waar het militair personeel dan kan beslissen deze gegevens door te sturen naar allerlei militaire moordmachines zoals tanks, vliegtuigen, raketten, vliegdek- en andere zwaar bewapende schepen. Deze kunnen dan in actie treden en hun granaten, bommen of raketten afvuren op de plaats aangeduid door de B-Hunter met een nauwkeurigheid van 50 cm.

België stelde deze B-Hunters ter beschikking van de VS die dan zegt waar de Hunters moeten vliegen.

Deze Belgische Hunters werden gebruikt in Bosnië en worden gebruikt in Irak, Libanon, de Gazastrook en Congo.

Intussen is er één B-Hunter neergestort in de Congo, de Hunter moest de verkiezingen in de gaten houden …. Israëlische specialisten zullen de software aanpassen zodat er zich geen problemen meer voordoen.

Officieel noemt de Belgische regering dit “Humanitaire acties”, van hypocrisie gesproken, het is in feite een goed verdoken vorm van rechtstreekse militaire steun aan het VS imperialisme in het kapot schieten en bombarderen van ganse bevolkingen eender waar op de wereld, de B-Hunter wordt ook gebruikt door de Israëli’s om Libanon en de Palestijnen kapot te schieten.

En dan maar aan de mensen zeggen dat we (wie is we ?) het probleem moeten oplossen met praten, met diplomatie.

Intussen is het duidelijk dat de VS noch Israël wil praten, zij moeten eerst zoveel mogelijk.

Libanezen en Palestijnen doden met clusterbommen, verarmd uranium, laser geleide monsterbommen, tankgranaten enz. Dus de bla, bla met de VN en de EU gaat verder.

De socialistische leiders Tony Blair en S. Peres (Israël) steunen de VS en Israël , de andere zogenoemde socialistiche leiders in West Europa zwijgen en zijn dus medeplichtig aan de Israëlische en VS-moorden in de wereld

From the Lebanese and Palestinian People to the So Called ” Civilized ” West …. Thank YOU.

E. Heyndrickx

(Uitpers, nr. 78, 8ste jg., september 2006)

Print Friendly, PDF & Email

Visited 207 Times, 1 Visit today