How many times did the USA bomb a country since 1945 ?

23 bombardementen op 19 landen met slimme bommen, witte fosfor, clusterbommen, kruisraketten, verarmd uranium. Alle traditionele Europese partij leiders en media (TV en geschreven pers) weigeren dit in vraag te stellen, integendeel zij blijven de USA steunen met al hun middelen.

De zogeheten socialistische en EU-leiders zijn en blijven de grootste verraders van de werkende mensen in de wereld en weigeren de mensen te mobiliseren in het algemeen en dus ook tegen het US-terrorisme, dat nu al 65 jaar lang, miljoenen mensen kapot gebombardeerd heeft. De socialistische leiders en hun zonen of dochters zijn enkel en alleen geïnteresseerd in hun vet betaalde plaatsen zoals: minister, senator, kamer, voorzitter van of lid van, burgemeester of schepen in gemeenteraad, enz.

Een hoofdstuk dat geschrapt werd in de geschiedenis van het Amerikaanse kapitalisme: de verovering van de Indianen

 

Waarom heten indianen , indianen als ze in Amerika wonen ?

 

Colombus zocht per schip een weg naar India, toen hij aan wal ging noemde hij de bewoners Indianen en het onbekende land Amerika. De oorspronkelijke bewoners waren dus Amerikanen.

Hierop volgde een gewelddadige (genocide) uitroeiing  van de Indianen.

Generaal SHERIDAN 1868/69 “…. er zijn geen goede Indianen tenzij dode Indianen.”

Eind 19de eeuw, de paar duizenden overlevende Indianen werden gevangen genomen en in reservaten (concentratiekampen) gedropt onder regeringscontrole.

 

US Imperialisme en zijn marionetten (alle US Presidenten) willen andere volken en gebieden overheersen om één groot Wereldrijk (Imperium) te worden Alle middelen zijn goed, zoals het plat bombarderen van alle landen die hun niet willen volgen, het inzetten van vet betaalde huurlingen.Verdeel en heers politiek toepassen. Voor het US Imperialisme “No CHANGE.” is de regel.

                

 

Bronnen: Uitpers , George Novak

 

(Uitpers, nr. 112, 11de jg., september 2009)

Deel dit artikel

Visited 138 Times, 1 Visit today