Het vierde rijk

Er is Bush, doch het vierde rijk werd stilaan maar zeker opgebouwd door alle naoorlogse US presidenten en die waren van hetzelfde hout gesneden als Bush (enkel de naam was anders) , met dezelfde doelstellingen. Het US groot kapitaal veilig stellen tenkostte van alles op eender welke plaats op de wereldbol. Dit is mogelijk omdat alle politieke leiders en traditionele politieke partijen gewoon toekijken en niet op zijn minst de zogeheten Socialistische Internationale ( dus ook de SPa).

Het enige wat deze socialisten interreseert is deelnemen aan de macht in coalitie’s met andere politieke partijen, in Israel gaan zij nog verder daar doen ze mee met Sharon De zogeheten socialist Blair steunt openlijk de moordpartijen van het US groot kapitaal. In andere landen zwijgen de socialisten of zeggen “Wij zijn machteloos”.

Ter herrinnering: Truman, Ford, Bush G., Eisenhower, Johson, Kennedy, Nixon, Reagan, Carter, zij waren er voor Bush en zij hebben alle mensen die een bedreiging konden zijn voor het US groot kapitaal, vermoord of laten vermoorden zoals in :

Nicaragua, Vietnam, Palestina, Kosovo, Joegoslavie, Bosnie, Chatila, Mozambique, Afganistan, Colombie, Angola, Laos, Cambodja, Servie, Elsalbvador, Chili, Indonesie.

En dit allemaal met het medeweten van de V.N en E.U. en met hun steun, militair of Economische boycot van de landen die zich niet wilden onderwerpen aan het US kapitaal.

 

Etienne Heyndrickx

Print Friendly, PDF & Email
Visited 3 times, 1 visit(s) today
×