Een nieuw tijdschrift: Diogene(s)

Diogene(s). Magazine voor media & democratie/magazine sur les medias & la démocratie.Driemaandelijks magazine. Rogierstraat 217, 1030 Brussel. Tel & fax 02/219.93.13; e-mail: mediadoc.diva@skynet.be. Prijs: 150 BEF

Mediadoc – “the independent Belgian documentary mediacenter” – is zijn publicaties aan het herschikken. Eerder dit jaar verscheen het eerste nummer van “Belgian DOC”, het Belgisch driemaandelijk tweetalig (N/F/) tijdschrift over de documentaire film en televisie. Nu is het eerste nummer van “Diogene(s)- magazine over medio en democratie” – eveneens driemaandelijks – op de markt. (De haakjes rond de s moeten het tweetalig karakter van het blad – Diogène en Diogenes – onderstrepen). Het blad brengt een onafhankelijke kijk op de ontwikkelingen in de Belgische media, met o.a. interviews, programma- en boekbesprekingen, presentaties van andere onafhankelijke media-initiatieven en vergelijkingen van de media in het ‘zuiden’ en het ‘Noorden’ van het land.

Een jaarabonnement op “Diogene(s)” kost 650, op “Belgian DOC” 530. Een gecombineerd abonnement kost 1.000 BEF. (Met factuur: + 150 BEF) (buitenland: + 200 BEF) Abonnementen worden betaald op rekening 425-3156711-39 van Mediadoc.

Abonnee’s die hun e-mail-adres doorgeven krijgen ook “DIVA’s Docu-nieuws’, maandelijks e-zine voor de Vlaamse documentaire sector.

(Uitpers – Mei 2001)

(Visited 5 times, 1 visits today)
Deel dit artikel
Over Uitpers